WhatsApp Image 2019 11 26 at 16.41.36Norddeutscher Campingtag am 27. und 28. November 2019 im Kongresszentrum Dortmund Möchten Sie umweltfreundliche und wirtschaftliche Beleuchtung auf Ihrem Campingplatz? Besuchen Sie E-Solarlight als Aussteller im Foyer (Stand H11). Wir begrüssen Sie gerne!

WhatsApp Image 2019 11 26 at 20.57.18

 

WhatsApp Image 2019 11 26 at 20.55.22

Baken 1Baptisten Gemeente Het Baken heeft dankzij E-Solarlight de duisternis verdreven en de juiste elementen met uitgekiende ledverlichting geaccentueerd. Het licht speelt hier niet alleen in figuurlijke zin, maar zeker ook in de letterlijke zin een belangrijke rol. Licht is van invloed op onze stemming, gezondheid en productiviteit. E-Solarlight weet met slimme inventieve oplossingen de ledverlichting zodanig in te zetten dat het de gewenste stemming en sfeer oproept. Het blijft in alle situaties “ledverlichting op maat”.

Baken 2

Sportveldverlichting

E-Solarlight belooft, dat we naast het leveren van “ledverlichting op maat” ook grote besparingen realiseren voor sportclubs met beter en meer licht en indien mogelijk met subsidie. Door kennis en kwaliteit te koppelen hebben wij topproducten ontwikkelt. Naast het maken van een offerte en het geven van advies, maken we een besparingscase en een lichtplan op maat zodat alle aspecten inzichtelijk worden gemaakt.

Onze aanpak is even uniek als doelgericht: binnen enkele dagen na aanvraag heeft u de alom geprezen E-Solar businesscase voor uw vereniging in bezit. We brengen alles voor u in kaart, zodat de verlichting van uw sportclub geen experiment wordt, maar een succes. E-Solarlight in Hoogeveen maakt waar wat het belooft: “ledverlichting op maat” meer licht voor minder geld.

De LED armaturen ontwikkeld door E-Solarlight in Hoogeveen hebben superieure prestaties doordat er een groot aantal lumen uit een Watt wordt gehaald. Onze referenties zijn meer dan enthousiast. Hier ging men van 11000 Watt naar 1600 Watt.