Sportveldverlichting

E-Solarlight belooft, dat we naast het leveren van “ledverlichting op maat” ook grote besparingen realiseren voor sportclubs met beter en meer licht en indien mogelijk met subsidie. Door kennis en kwaliteit te koppelen hebben wij topproducten ontwikkelt. Naast het maken van een offerte en het geven van advies, maken we een besparingscase en een lichtplan op maat zodat alle aspecten inzichtelijk worden gemaakt.

Onze aanpak is even uniek als doelgericht: binnen enkele dagen na aanvraag heeft u de alom geprezen E-Solar businesscase voor uw vereniging in bezit. We brengen alles voor u in kaart, zodat de verlichting van uw sportclub geen experiment wordt, maar een succes. E-Solarlight in Hoogeveen maakt waar wat het belooft: “ledverlichting op maat” meer licht voor minder geld.

De LED armaturen ontwikkeld door E-Solarlight in Hoogeveen hebben superieure prestaties doordat er een groot aantal lumen uit een Watt wordt gehaald. Onze referenties zijn meer dan enthousiast. Hier ging men van 11000 Watt naar 1600 Watt.