onderzoek ontwikkeling 1

De opkomst van LED Solar Hybrideverlichting en LED verlichting is een enorme vooruitgang ten opzichte van de traditionele verlichting. LED is duurzamer en is tot 9 keer zuiniger dan de traditionele verlichting. Bij E-Solarlight gaan wij echter nog een stap verder.

SNN LogoLogo Europese UnieOntvangt subsidie voor de volgende activiteit(en):

E-Solarlight is specialist in LED binnen- en buitenverlichting. Uit diverse (internationaal) onderzoeken blijkt dat verlichting invloed heeft op de geestelijke en lichamelijke gesteldheid van de mens.

co2besparingWist u dat duurzame ledverlichting het uitstoten van CO² fors verminderd tot wel 90%? Door het overstappen op energiezuinige LED verlichting van E-Solarlight levert u een positieve bijdrage aan het milieu en bespaart u fors in uw eigen portemonnee.

 

volledig maatwerk

Om er zorg voor te dragen dat de nieuwe verlichting geheel aan al uw wensen voldoet komen wij op locatie en maken in samenspraak met u een compleet verlichtingsplan wat passend is voor uw situatie. E- Solarlight biedt diverse LED Solar oplossingen.

onderzoek ontwikkelingE -Solarlight heeft een speciale Home-line beschikbaar. De Home-line onderscheidt zich ten opzichte van de Office-line door de warm witte kleur van alle armaturen. Wij verkopen hoogwaardige kwaliteitsproducten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel!